Wednesday, December 14, 2005

M.M Grill & Kiosk

Korvmojen, vars senfärdiga färdigställande jag tidigare klagat på, har nu äntligen slagit upp portarna för alla SoGlobor.

Menyn har ännu inte skärskådats i detalj, men det ser på lite avstånd ut att vara en Grill som står stadigt i den svenska Sibyllatraditionen i så motto att den har ett traditionellt kiosk och grillutbud (och att den drivs av en invandrare som sannolikt kommer jobba från tidig morgon till sen kväll).

Grillen är liten och har större fönster än vad som är normalt - man kan se hela tillagningsprocessen utifrån. Idén kanske är hämtad från finare gastronomier där måltiden tillagas vid bordet?

Dopet är, av skylten att döma, redan avklarat. Namnet blev: M.M. I namnfrågan kanske grillen hade kunnat ta ett steg längre.

Återkommer snart med bloggens första bilder och med ett betyg efter provätning.

4 Comments:

At 4:02 PM, Anonymous Anonymous said...

Detta är i sanning den sjukaste blogg alla kategorier. Mer sånt!

 
At 10:42 AM, Anonymous Anonymous said...

M.M. namnet lämnar en hel del åt fantasin. Bra val, nästan lite mystiskt. Berätta gärna om när du provsmakat utvalda delar av menyn.

 
At 11:02 PM, Anonymous Anonymous said...

Tjena Jakob!

Måste få gratulera så mkt till tillskottet i familjen Forssmed!! Och så önskas en god jul och ett gott nytt år med!!

 
At 7:37 PM, Blogger Jakob said...

tack Mattias. Både syster Lina och lilla Lilly mår bra, liksom den stolte fadern i sammanhanget - Rille. Nu återstår bara att övertyga dem om att SoGlo är ett bättre val när de ska flytta till större, än avlägsna förorter i Norrort.

 

Post a Comment

<< Home