Thursday, September 22, 2005

Ingen tur till turbutiken för Bosse?

Den flitigt förekommande figuren på denna blogg, Soglo-bon Bosse Karchimirer Ringholm har ju hamnat i blåsväder sedan han, när han trodde inspelningen avslutats, anklagat Svenska poliser för att vara "slöa", "idioter" med mera.

Nu har också en annan grupp - tobaks-, service- och spelhandlarna - gått i taket och kräver en ursäkt. De "rasar" helt enkelt mot vice statsministerns påhopp.

Detta eftersom, enligt Expressen, Bosse Ringholm utmålar tobakshandlarna som brottslingar i och med hands uttalande att "många har ju ett draperi och försök komma bakom det draperiet så får du se vad som står där. Där står oftast en illegal spelmaskin."

Kvällstidningen intervjuar Moj i Enskede Turbutik, en pytteliten spelbutik vid Sockenplan, nära Bosse Ringholms Enskedevilla som säger: "Jag känner mig kränkt. Ringholm borde be om ursäkt."

Trots närheten mellan Enskede Turbutik och och Bosse Ringholms villa i Enskede har vice statsministern aldrig varit på besök.

"Ringholm får gärna komma hit och kontrollera min källare. En vice statsminister borde skaffa sig mer koll och tänka sig för innan han förnedrar en hel yrkeskår och kallar oss för brottslingar", säger Moj till Expressen.

Frågan är om Ringholm nu tar en ursäktstur till Enskede Turbutik...Bloggen kommer ha ögonen öppna.

(Allt om Ringholms "polisfadäs" finns här.)

1 Comments:

At 10:35 PM, Anonymous Anonymous said...

Längre kunde SoGlo-bloggen inte hålla sig från politiken och negative campaigning. ;)

Vi andra vet ju att Ringholm kanske är den minister som borde hyllas mest. Pålitilig i alkoholfrågan, viker sig inte för Kungen och verkar nu också ta strid mot den organiserade spelkriminaliteten.

 

Post a Comment

<< Home